love my lips

VOLLE LIPPEN

Heeft u van nature geen volle lippen ?Of zou u graag meer volume in uw lippen willen? Of juist extra contour?

De behandeling wordt uitgevoerd met de nieuwe Filler van Skin & Beauty Bar , Zeer schone en effectieve fillers met natuurlijk resultaat en GEEN bulten of knobbels. Met behulp van fillers kunnen wij mooie vollere lippen creëren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend volledig veilige en afbreekbare injectables op basis van hyaluronzuur.. Het resultaat is direct zichtbaar en geeft een enorme boost voor uw zelfvertrouwen en uw uitstraling.

Volle lippen geven een mooie, sensuele en warme uitstraling. Daarom is de lippen opvullen momenteel erg populair .De lippen zijn de blikvanger van je gezicht. Als je niet gezegend bent met mooie lippen is het nu tijd om er iets aan te doen !

Pistor Eliance Mesogun

Wat is de Pistor Eliance?

Deze nieuwe generatie Pistor, ontwikkeld door Dr. Michel Pistor, maakt het mogelijk om cross-linked en non-cross- linked hyaluronzuur en vitaminecocktails in de huid aan te brengen. Door deze computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de therapie bijzonder eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten! 

Gallerij

WE DO LIPFILLERS

Boek dan nu online je afspraak.

Behandelingen

  • Mesotherapie
  • Lippen opvullen

Prijslijst

  • prijslijst 2018

Resultaten

  • voor en na

De Salon

  • Over ons

© All rights reserved Skin & Beauty Bar

Made with by Sandor​​