Skinbooster

Heeft  uw huid een opfrisser nodig? Kies voor een stralende gezonde huid door een skinbooster behandeling. Skinboosters zijn behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur en voedende ingredienten.De huid verliest met de jaren  stevigheid, elasticiteit en volume.

Als de huid nog jong is, wordt deze voortdurend van binnenuit gehydrateerd met hyaluronzuur. Hyaluronzuur houdt vocht vast en maakt dat de huid er vitaal en jeugdig blijft uitzien. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af waardoor het vochtgehalte afneemt en er fijne rimpeltjes ontstaan.

Skinbosters hydrateren voeden en verstevigen de huid. Uit onderzoek is gebleken dat wanne u creme opsmeert 3 % werkzame stoffen daadwerkelijk aankomen op de plaats van bestemming in de huid,terwijl dat met een mesotherpie behandeling  icm de skinbooster 97 % is! We openen de huid  doormiddel van kleine naalden die bijna niet voelbaar zijn.  We openen de huid op 1 a 2 mm dikte en zo sluizen we de werkzame stoffen direct de huid in.

Wat is een skinbooster precies? Een skinbooster is een injectie vloeistof bestaande uit een basis (meestal hyaluronzuur) aangevuld met actieve ingredienten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen die de huid repareren ,voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk wat uw wens is en wat uw huid nodig heeft zijn er verschillende cocktails beschikbaar. Er zijn skinbooster voor het gezicht, hals en decollete het lichaam en het haar.

DE SKINBOOSTER

​uw huid verdient toch ook het beste

Wallen vermindering

Heeft u  een vermoeide blik, wallen en donkere kringen onder de ogen? Dan is deze behandeling de oplossing voor u. Door de behandeling met deze producten worden uw vochtwallen en donkere kringen minder. Afhankelijk per persoon zijn er vier tot 6 behandelingen nodig waarna u zult zien dat u een frissere uitstraling heeft en er minder vermoeid uitziet. Het is belangrijk om de hele kuur af te maken oor een optimaal resultaat.

 

Hoe zie ik er na de behandeling uit?
Een behandeling duurt ongeveer tien minuten. Na de behandeling zult u een lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Dit verdwijnt meestal binnen korte tijd. Indien u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergerd zijn (er word immers ook weer vocht geinjecteerd). Dit is de volgende dag over het algemeen weer afgevoerd. Vanaf de de 2e dag na de behandeling is het effect van lymfedrianage (vochtafvoer)vaal al zichtbaar. Er bestaat een risico op een blauw plekje. Over het algemeen zijn blauwe plekjes rondom de ogen snel afgevoerd en zijn niet langer dan 2-3 dage zichtbaar.

Wat kan ik zelf doen voor een optimaal resultaat?

Het resultaat word versterkt door het dagelijks thuis gebruik van de Daily Care Eyes, een oogserum dat u 2 maal daags aanbrengt rond de ogen.

Wat kan ik zelf doen voor een optimaal resultaat?

Het resultaat word versterkt door het dagelijks thuis gebruik van de Daily Care Eyes, een oogserum dat u 2 maal daags aanbrengt rond de ogen.

OOK EEN FRISSE BLIK ?

Start dan vandaag nog met de behandeling

HAIR XL

heeft u last van haaruitval?
Dan hebben wij wellicht de oplossing voor u.wat houdt xl hair in? Het is een lokale behandeling die de haarfollikels voedt en stimuleert. Het word aangebracht dmv micro needling,en het is effectief bij mannen en vrouwen

XL hair is een hairbooster voor de hoofdhuid.het bevat hyaluronzuuren uit een groot aantal actieve ingredienten die de haarfollikels voeden en reativeren,voor mannen bestaat de behandeling uit zes sessies en de producten die bij de kuur horen. Bij vrouwen acht sessies en ook daar horen de producten bij die bij de kuur horen. De eerste vier behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna eens per twee weken. Het gebied waar de haaruitval plaats vind word behandeld. De meeste mensen ervaren na 4-5 keer dat het haar niet meer uitvalt en en na 6-9 weken zijn er wat witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan er een goede evaluatie plaatsvinden en kunnen we bekijken of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden.

Resultaten uit klinisch onderzoek:

In een klinisch onderzoek werden 47 patienten (32vrouw,15 mannen) met een milde tot ernstige haaruitval behandeld met de XL Hair en de AD Hair Energizer Spray. Na twaalf weken stopte het haaruitval en bij 61 % van de vrouwen en 41% bij de mannen. Na 24 weken was  nieuwe haargroei significant toegenomen,bij vrouwen 73% en bij mannen 63%. Beide groepen gaven een zeer hoge tevredenheid aan van 85% met zichtbare verbetering. bij de kuur horen en bij vrouwen acht sessies en ook de producten die bij de kuur horen.de eerste vier behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna eens per twee weken. Het gebied waar haaruitval plaats vind word behandelt. De meeste mensen ervaren na 4-5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt en na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan er een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden.

Boek dan nu online je afspraak.

Behandelingen

  • Mesotherapie
  • Lippen opvullen

Prijslijst

  • prijslijst 2018

Resultaten

  • voor en na

De Salon

  • Over ons

© All rights reserved Skin & Beauty Bar

Made with by Sandor​​